Slovak English German

V septembri boli naši študenti spolu s majstrami odborného výcviku a od. Praxe už tradične vypomáhať na veľkej akcii v jednom z najlepších hotelov na Slovensku - Grand Hotel River Park and Luxury Collection Bratislava - pod vedením známeho šéfkuchára Jaroslava Žideka. Pripravovali 6 chodové degustačné menu a servírovali ho banketovým spôsobom. Z jedál pripravovali napríklad pošírovanú kambalu s bouillabaisse alebo kuriatko so smrčkovou omáčkou či terinu z foie gras s jablkami a perníkom. Boli sme na nich všetci veľmi hrdí, nakoľko ich práca bola veľmi profesionálna. Preto nám stále dáva zmysel projekt školskej reštaurácie Collegium, kde vychovávame z našich študentov budúcich profesionálov s kladným vzťahom ku gastronómii. 

Klobúk dolu :)
 
 
report1  report2  report3 
Share